Haberler - Duyurular
30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Ödüller
Anasayfa / Ödüller

Ödüller

2009

Üsküdar Devlet Hastanesi "Acil Servis Ünitesi" nin Selçuk Ecza Deposu tarafından yenilenerek, 9 Ekim 2008 tarihinde tekrar hizmete açılması nedeni ile Başhekim Tuncay Palteki, 3 Mart 2009' da Ahmet Keleşoğlu 'na bir teşekkür plaketi vermiştir.

2009 - 2010 yılında İstanbul 'da faaliyete giren 43 yeni okulun Sütlüce Kongre Merkezi 'nde yapılan toplu açılış töreninde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Milli Eğitime katkıları nedeniyle Ahmet Keleşoğlu 'na plaket verilmiştir.

2008

Eğitim, Sağlık ve kültür alanındaki hizmet ve katkıları dolayısıyla Ahmet Keleşoğlu TBMM Divanı kararı ile "Üstün Hizmet Ödülü" ile ödüllendirilmiştir. 10 Temmuz 2008 Perşembe günü TBMM toplantı salonunda yapılan törenle, ödüle hak kazanan diğer kişi ve kurumlar ile birlikte, Ahmet Keleşoğlu 'na ödülü Büyük Milet Meclisi Başkanı Sayın Köksal Toptan tarafından verilmiştir.

10 Ekim 2008 tarihinde, dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından Ümraniye Selçuk Ecza 50. Yıl İlköğretim Okulu açılış töreninde, eğitime katkılarından ötürü Ahmet Keleşoğlu 'na bir teşekkür plaketi sunulmuştur.

2007

Arsasını, Ahmet Keleşoğlu 'nun yapımı öncesi Milli Eğitim 'e bağışlayan Ahmet Keleşoğlu 'na, dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından, 3 Ekim 2007 tarihinde, Türkiye 'de eğitim alanında verdiği hizmetlerden ötürü bir teşekkür plaketi verilmiştir.

Ahmet Keleşoğlu 5 Mayıs 2007 tarihinde Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi 'nin açılışı sebebiyle, Konya Selçuklu Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Adem Esen elinden bir teşekkür plaketi almıştır.

2005

Ahmet Keleşoğlu 22 Eylül 2005'te "2004 Türkiye Vergi Şampiyonları Ödül Töreni" nde ,2004 yılı vergi rekortmenleri arasında yer aldığı için uygun görülen ödülü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler' den almıştır.

Ahmet Keleşoğlu'nun aldığı ödüllerin en önemlilerinden biri Selçuk Üniversitesi Senatosu' nun, ülkeye ve Selçuk üniversitesine katkılarından dolayı Ahmet Keleşoğlu' na, 21 Kasım 2005' te "Fahri Doktora" unvanı vermesidir. Ahmet Keleşoğlu' na diploması Prof. Dr. Süleyman Okudan tarafından verilmiştir.

2005

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ERÇEV 'in mütevelli üyesi olan Ahmet Keleşoğlu için bir "şükran günü" düzenlemiş; vakfa, Ermenek ' e ve Türkiye' ye katkılarından ötürü Ahmet Keleşoğlu' na bir plaket sunulmuştur.

2004

11 Eylül 2003 tarihinde Ahmet Keleşoğlu "Eğitime %100 Destek Kampanyası"na katkıları nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan bir ödül almıştır.

19 Ekim 2004 tarihinde M.Ü. Eczacılık Fakültesi Ahmet Keleşoğlu Bilgisayar Laboratuvarı ve Aktif Eğitim Merkezi'nin yapımına katkıları nedeniyle M.Ü. Rektörü Prof. Dr. Tunç Erem, Ahmet Keleşoğlu'na plaket vermiştir.

2003

6 Temmuz 2004 tarihinde "Ecza Depoları Derneği Onursal Başkanlık Gecesi"nde Ecza Depocuları Derneği Başkanı Ethem Sancak, dernekte başkan olarak 20 yıldan fazla süre boyunca verdiği hizmetlerden ötürü Ahmet Keleşoğlu'na bir plaket sunmuştur.

2002

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu 2002 yılında, Nezahat-Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu açılış töreninde, İstanbul Valisi Muammer Güler'den, eğitime yaptığı katkılar nedeniyle bir plaket almıştır.

2001

Ahmet Keleşoğlu, ERÇEV Vakfı'nın teşekkür plaketini Fikret Ünlü'den almıştır.

HAKKIMIZDA   |   FAALİYETLERİMİZ   |   BURSLAR   |   BASIN ODASI   |   MEDYA ARŞİVİ   |   ÖDÜLLER   |   SEÇİM

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI