Haberler - Duyurular
30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Vakfın Kuruluşu
Anasayfa / Hakkımızda / Vakfın Kuruluşu

Vakfın Kuruluşu

Vakfımız, 05 Aralık 2008 tarihinde, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu ile Selçuk Ecza Holding Anonim Şirketi tarafından, düzenleme şeklinde vakıf senedine göre; Mahir İz Caddesi, No: 41/2, Altunizade/İstanbul adresinde kurulmuştur. Vakıf; Üsküdar 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 17 Şubat 2009 tarihli kararı ile tescil edilmiş, daha sonra Resmi Gazete'de yayınlanarak kuruluşunu tamamlamıştır.

Mütevelli Heyeti oluşturulurken özellikle Selçuk Ecza Deposu'nun eczacılık alanında faaliyet göstermesi nedeniyle İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Günay Sarıyar ile Selçuk Ecza Deposu'nun eğitim alanındaki en büyük sosyal sorumluluk projesi olan 12.000 öğrenci kapasiteli Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nin Dekanı Prof. Dr. Musa Gürsel de Kurucu Mütevelli Heyeti'nde yer almışlardır.

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı ilk Mütevelli Heyeti toplantısını, üyelerinin tümünün katılımıyla, Selçuk Ecza Deposu'nun konferans salonunda, 30 Mart 2009'da gerçekleştirmiştir.

HAKKIMIZDA   |   FAALİYETLERİMİZ   |   BURSLAR   |   BASIN ODASI   |   MEDYA ARŞİVİ   |   ÖDÜLLER   |   SEÇİM

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI