Haberler - Duyurular
30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Üsküdar Nezahat - Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu
Anasayfa / Faaliyetlerimiz / Eğitim

Üsküdar Nezahat - Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu

2003-2004 eğitim ve öğretim yılında açılan okul, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yaptırılmış olup, Nezahat - Ahmet Keleşoğlu ailesinin katkılarıyla kısa sürede tamamlanmış ve gelişmiştir. Bodrum kat ve giriş katı dahil olmak üzere dört kattan oluşan okulun üst katında, iki adet fen bilgisi laboratuvarı, iki adet bilgi teknoloji sınıfı, atölyeler ve kütüphane bulunmaktadır. 700 öğrenci kapasiteli okulda, TV - video, kasetçalar, CD PLAYER ile destekli toplam 21 derslikte eğitim ve öğretime devam edilmektedir.

HAKKIMIZDA   |   FAALİYETLERİMİZ   |   BURSLAR   |   BASIN ODASI   |   MEDYA ARŞİVİ   |   ÖDÜLLER   |   SEÇİM

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI