Üsküdar Nezahat - Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonu

Üsküdar Nezahat - Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonu

Üsküdar Bağlarbaşı'nda bulunan okulun spor salonu kompleksi binası inşaatına, 2002 yılında başlanmıştır. 650m2 alana oturan bina, bodrum kat ve zemin kattan oluşmaktadır. Bodrum katta 140 kişilik tiyatro ve konferans salonu ile müzik, resim ve beden eğitimi sınıfları bulunmaktadır. Zemin katta basket ve voleybol salonları, soyunma ve öğretmen odaları vardır. Spor salonu yapımı sırsında ve takip eden yıllarda sürekli olarak okul binasında da bakım-onarım ve yenileme çalışmalarına devam edilmiştir. Okulun bilgisayar, kimya, biyoloji ve fizik laboratuvarları faaliyete geçirilmiş.