Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu

Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu

Ahmet Keleşoğlu'nun katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu'nun resmi açılışı 3 Ekim 2007 tarihinde İstanbul Sarıgazi'de gerçekleşmiştir. Okul 2007-2008 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır. Bodrum kat, giriş katı ve iki normal kattan oluşan okulda; 26 şube ve 4 adet okul öncesi sınıfta bugün toplam 1257 öğrenci eğitim görmektedir. İki müdür yardımcısı, ikisi sözleşmeli ve sekiz ücretli öğretmenin görev yaptığı okul bünyesinde, iki adet fen bilgisi laboratuvarı, 25 bilgisayarın bulunduğu bir bilgi teknolojisi sınıfı, atölyeler, kütüphane ve çok amaçlı salon bulunmaktadır.